Gitaardocent

Door mijn ervaring als uitvoerend muzikant en mijn brede interesse voor muziek sta ik graag klaar voor mensen die gitaar willen leren spelen en gitaristen die hun basisgitaartechnieken willen verbeteren.

Mijn intentie is jou op een plezierige manier en in een ontspannen sfeer het gitaarspelen bij te brengen. Plezier hebben in gitaarspelen staat voorop, want dat is een prima basis voor het maken van muziek.

Ik geef les aan beginners en gevorderden van jong tot oud.

Muziekstijlen van eenvoudige meezing-liedjes tot Jazz. Alleen geen klassiek, wel de mogelijkheid tot het leren lezen van noten.

Als beginner leer je eerst de basistechnieken en lichte muziektheorie. Daarna kun je kiezen voor de muziekstijl dat het beste bij jou past.

Akoestische ( nylon, staalsnarig ) of electrische gitaar leren bespelen, waarbij de aanslag met vingers of plectrum kan worden aangeleerd.

Akkoordsymbolen en toonladders leren voor het kunnen begeleiden van liedjes en/of leren soleren over een akkoordenschema.

Verder help ik gevorderden bij de verdieping van het spelen van hun muziekgenre.

Ik zorg voor lesmateriaal, maar je moet wel in het bezit zijn van een goede bespeelbare gitaar. Deze heb je nodig om thuis erop te kunnen studeren.

Lestijden
De lestijden zijn van dinsdag t\m donderdag van 14.00 tot 20.00 uur.

Contactinfo

www.gitaarlesandriesgeldof.nl

mm13746_1

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *